Cele mai pretioase ingrediente pentru cele mai bune prajituri.

Secretul prajiturilor noastre sta in calitatea ingredientelor.

Vom cauta mereu cele mai bune mirodenii, cel mai bun mascarpone si cel mai gras unt pentru ca atunci cand vei gusta prajiturile noastre sa fii fascinat.

Tipuri de Faina

Folosim preponderent faina de migdale si faina de cocos de provenienta BIO. Ne mai jucam uneori si cu faina de in, de psyllium sau de susan.

Tipuri de ciocolata

Folosim cea mai buna ciocolata neagra, Ciocolata cu lapte & Ciocolata alba indulcite cu Green Sugar (adica fara maltitol sau alte prostii).

Lactate folosite

Unt BIO, Frisca neindulcita, Mascarpone. Si pentru cei ce prefera alternative vegetale folosim lapte de cocos & lapte de caju neindulcit.

Dam gust cu:

Green sugar, Alune, Nuci, Chia, Psyllium, extracte si esente naturale, fructe de padure

Produsele noastre pot contine urmatorii alergeni: ou, lactate, nuci, migdale, fistic, alune, cacao, susan, mac. Desi nu folosim ingrediente care contin gluten, contaminarea este posibila.