Povestea Loca

În sfârșit, deserturi delicioase, prietenoase cu dieta și sănătatea ta.

100% guiltfree

Produse personalizate

Livrare rapida

Plata cu cardul

Povestea Loca

”Povestea LOCA a început în 2017, când mi-am propus să introduc în alimentația familiei ingrediente cu adevărat sănătoase, fără aditivi nocivi sau calorii inutile.

Am eliminat zahărul și am văzut impactul direct asupra sănătății noastre – analize mai bune, kilograme mai puține și rezultate mai bune la școală sau la birou.

Am deschis LOCA în 2018 și de atunci lucrăm cu copii și adulți cu probleme de sănătate (diabet, diabet gestațional precum și alte sindroame sau boli grave), cu persoane care acordă o atenție sporită alimentației sănătoase și cu părinți care își doresc alternative curate la dulciurile clasice.

Vă invit să încercați produsele noastre și să vă bucurați de gustul fantastic și beneficiile unui stil de viață sănătos!”

Laura Eremia, Low Carb Chef

Viziunea

Pasiunea pentru dulce și o viață echilibrată reprezintă ingredientul secret al preparatelor Loca. Suntem dedicați misiunii de a reduce consumul de zahăr pentru adulți și copii, folosind ingrediente “curate” pentru a vă oferi produse unice prin abordare și gust.

Fără zahăr

Nu folosim zahăr sau indulcitori artificiali, dar nici miere sau agave, așa că produsele LOCA sunt perfecte pentru un stil de viață cu adevărat echilibrat și sănătos.

Low-carb

Conținutul redus de carbohidrați face din deserturile noastre alegerea firească atunci cand ții o dietă sau dacă ai diabet.

Ingrediente sănătoase

Folosim exclusiv ingrediente premium pentru a garanta cel mai bun gust celor dedicați unui stil de viață sănătos.

Loca People

Echipa Noastra

laure resized
Laura Eremia
Founder & Co-Owner
andreea scarlat
Andreea Scarlat
Business Manager
Mihaela Culita
Lab Manager
X
Add to cart