De unde ne luăm inspirația ?

M-am apucat de gatit dintr-o pasiune nebuna pentru acel gust care-ti aduce aminte de oameni, de emotii, de momente speciale. La primul meu bistro ma ascundeam dupa usa de la intrare si priveam atent reactiile si gesturile persoanelor care-mi gustau mancarea. Imi creasem un adevarat sistem de ghidaj in perfectionarea retetelor urmarind acele mici gesturi, vanam efectiv mimica aceea ce striga “emotie”.

La Loca am inceput povestea pentru si datorita familiei mele, inspiratia mea cea mai mare. Am incercat sa aduc emotia pe care eu o simteam zi de zi in dulciuri sanatoase, pe care sa le consumam in familie, fara grija ingredientelor nocive si fara teama de cantar. 

Am reusit astfel sa reinventez conceptul sugarfree prin produse cu o mare diversitate de arome dar care se apropie fantastic de mult ca si profil de gust de retetele originale. 

Motivatia noastra constanta vine acum din urmele de manute mici de pe vitrina, din mesajele de multumire de la medici, nutritionisti si parinti. Vine din cadourile mici pe care clientii le lasa pentru noi uneori sau din zilele acelea in care ne iese un desert nou.

Ne motiveaza mult si provocarile – sa reusim sa transformam deserturile pline de zahar in alternative cu adevarat sanatoase si gustoase. Iar bucuria cea mai mare vine din faptul ca noi, la Loca, ne simtim si suntem ca o familie. O familie extinsa, pentru ca avem enorm de multi clienti care ne-au devenit prieteni apropiati.