De ce sa nu mai faci foamea?

Probabil ca multi dintre voi, am tinut toate curele de slabire de pe net. Nici nu mai stiu pe care, cand si cum, cert este ca intr-o buna zi am avut revelatia ca niciuna dintre ele nu functioneaza, pentru ca desi slabeam nu reuseam deloc sa mentin rezultatele. Trebuia sa gasesc ceva care, pe langa sa ma aduca la greutatea ideala si sa ma mentin acolo, trebuia sa ma duca si la o stare cat mai buna de sanatate (analize perfecte, energie, stare de bine).

Din intamplare am dat peste pagina unor nutritionisti si am ajuns, la fel ca orice persoana care se uita inspirational la povestile altora, in pagina de testimoniale. Ce m-a surprins e ca oamenii aceia aratau exceptional: nu piele lasata, nu erau palizi, nu pareau ca urmeaza sa moara in curand. Asa cum paream eu dupa orice dieta drastica pe care o tineam.

M-am programat la Body Engineering cu gandul ca iar dau banii la nutritionisti degeaba. M-am intalnit cu Valentin Bunea si m-a intrebat direct: “Vrei sa slabesti mancand? Iti place ciolanul, pizza, dulciurile, si nu vrei sa renunti la ele?”

A fost “dragoste la prima propozitie”. Si asa a inceput calatoria mea in lumea low carb. Am dat jos peste 12 kilograme in primele 3 luni, mi-am imbunatatit analizele si ma simt minunat! Acum pierd kilogramele de dupa sarcina si este simplu, usor si eficient. Si atunci, de ce sa nu fie asa pentru toata lumea? De ce sa te chinuiesti cu diete restrictive cand poti sa mananci pe saturate, sa nu renunti la mancarurile care iti plac (exista mereu variante low carb la orice mancare posibila) si fara sa faci sport pana la epuizare (ce sa zic, I am not the gym kind of girl).

Asa ca de ce sa mai faci foamea?

#sugarfree #lowcarb #glutenfree

Thank you Body Engineering & Valentin Bunea for this journey.