Chec low carb cu cacao si mirodenii

Nimic nu merge mai bine alaturi de un ceai fierbinte intr-o zi rece de iarna decat un chec aromat si pufos. Si daca mai este si low carb, fara zahar si fara lactate cred ca deja suna si mai bine, nu?

Luati 7 oua si separati-le in doua boluri. Albusurile bateti-le spuma cu un praf de sare pana cand intoarceti castronul deasupra capului si nu cad (asa le testa mama mea atunci cand eram mici). 
Galbenusurile amestecati-le cu 7 linguri de Green Sugar si cu semintele dintr-o pastaie de vanilie, un varf de cutit de scortisoara, putina nucsoara, 2 linguri de cacao si putin ghimbir macinat. 
Adaugam peste compozitia de galbenusuri 7 linguri de faina low carb (4 linguri de faina de cocos si 3 linguri de faina de migdale) si un plic de praf de copt. Cu un tel amestecam si albusurile, de jos in sus, pentru a pastra aerul inauntru.

Turnam in tava unsa cu unt si dam la cuptor timp de 40 de min la 170 grade.

Recomandari:
*efectuati testul cu scobitoarea pentru a va asigura ca este copt
*checul se serveste la temperatura camerei, ideal ar fi sa il lasati sa se raceasca in cuptor

#lowcarb #sugarfree #glutenfree #dairyfree 
Indulcit cu Green Sugar. Aprobat de Body Engineering.

locagabriel